Kvalitetni muški i ženski kišobrani

Kvalitetni muški i ženski kišobrani

Da pri svakom naletu vetra ne bi strahovali da će se Vaš kišobran slomiti, procureti ili mu zablokirati mehanizam, predlažemo da pogledate ponudu Knirps kvalitetnih muških i ženskih kišobrana. Dizajnirani su i testirani u Nemačkoj. Pojedini modeli su testirani u vazdušnim tunelima i podneli su udare vetra i preko 100km/h bez ikakavih posledica.
Svi modeli su izuzetno stabilni i izdržljivi zahvaljujući genijalnoj mešavini materijala. Uz pouzdanost Knirps muških i ženskih kišobrana, trajnost igra važnu ulogu u modelima kišobrana zbog optimalnog odabira materijala i sposobnosti naprezanja izbegavanjem reciklirane plastike. Sa aspekta sigurnosti, zaobljeni vrhovi kišobrana su prekrasan dodatak. Svi Knirps proizvodi su vrlo prepoznatljivi i imaju prepoznatljiv dizajn. Mehanizam Knirps kišobrana je takav da osigurava da kišobran bude kompaktan. Otvara se nenadmašnom snagom i efikasnošću.
Možete ih naručiti kod nas putem telefona 011/328-67-64 ili porukom putem kontakt dugmeta. Mogući su svi načini plaćanja, pa nas kontaktirajte radi dogovora. Kišobrane možete pogledati lično u lokalu ili Vam paket možemo poslati kurirom na kućnu adresu.
Klik na sliku da otvorite katalog
Klik na sliku da otvorite katalog
U drugom katalogu možete pogledati uporedne karakteristike svih Knirps kišobrana. Za svaki kišobran navedena je težina, broj žica, način otvaranja i zatvaranja kišobrana, dužina i prečnik u rasklopljenom i dužina u sklopljenom stanju. Pored kvalitetnih materijala od kojih je izrađen za stabilnost kišobrana je bitan i broj žica. Taj broj je takođe naveden.

Izdržljivi Knirps kišobrani testirani u vazdušnom tunelu

Verovali ili ne kišobrani iz "T" i "S" serije su testirani u vazdušnim tunelima, pri brzinama vetra do 150km/h. Na snimku se možete uveriti kako se Knirps kišobrani ponašaju, koliko su izdržljivi, da li se i koliko savijaju i konačno da li se možete osloniti na ove kišobrane čak i u slučaju oluje.

Kišobran za dvoje ili kišobran za svačiji džep...

Da, Knirps "U" serija ultra laganih kišobrana može bukvalno da stane u Vaš džep. Možete ga uvek poneti sa sobom. To je kišobran koji se ne gubi. Ali, ako kišno vreme provodite u dvoje, vreme je da se još više zbližite uz "T" ili "S" Knirps seriju velikih kišobrana sa ili bez drvene drške. Uz dezene intezivnih boja, svaki kišni dan će biti veseo.
Kišobran koji može da stane u džep i kišobran za dvoje
Austrijska kompanija doppler od 1946. godine proizvodi kišobrane. Od tada do danas, predani su poslu i posvećeni održavanju kvaliteta kišobrana za muškarce, žene i decu. Ako se zna da koriste samo najbolje materijale i da godinama usavršavaju mehanizam otvaranja i zatvaranja, onda ne treba da čudi što u ponudi imaju džepni kišobran zero,99 čija je težina manja od 100 grama.
Austrijski doppler kišobrani za muškarce, žene i decu

Kišobrani za muškarce i žene, ali i dečiji kišobrani

Decu nije lako uveriti koliko je korisno da nose kišobran sa sobom, ali je važno kišobran dizajnirati na privlačan način. To je upravo ono što je doppler postigao sa kolekcijom dečijih kišobrana. Jednom kada se Vašim mališanima dopadnu ovi šareni kišobrani, više nikuda neće ići bez njih. Bilo da su šareni, jednobojni ili sa životinjskim printovima zagarantirano će im se svideti.
Klik na sliku da otvorite katalog
Klik na sliku da otvorite katalog

Kišobrani sa štampom - brendirani i reklamni kišobrani

Kišobrani su idealan reklamni materijal za prolećne i jesenje dane. Možete ih odštampati i podeliti svojim klijentima ili ih možete prodavati kao kišobrane sa štampom. Sami birate model na kome će se vršiti štampanje. Kontaktirajte nas radi dogovora.
s'Oliver i bugatti kišobrani za elegantnog muškarca i modernu ženu

Kišobran za elegantnog muškarca i modernu ženu

s.Oliver se fokusira na šarene dizajne koji se sviđaju mladima, modno osvešćenim kupcima, bilo muškarcima, ženama ili deci. Sa druge strane bugatti se prvenstveno fokusira na muškarce koji cene bezvremensku eleganciju u kombinaciji s visokokvalitetnom tehnologijom.
Klik na sliku da otvorite katalog
Klik na sliku da otvorite katalog