Pentel i Parker olovke i penkale

Pentel i Parker olovke i penkale

Pentel i Parker ekskluzivna ponuda olovki i penkala. Da zabeležite bitne stvari sa stilom. Ili kao vrhunski poklon.
Možete ih naručiti kod nas putem telefona 011/328-67-64 ili porukom putem kontakt dugmeta. Mogući su svi načini plaćanja, pa nas kontaktirajte radi dogovora. Olovke i penkale možete pogledati lično u lokalu ili Vam paket možemo poslati kurirom na kućnu adresu.
Piatnik karte i kartaška oprema

Piatnik karte

Piatnik karte se od drugih razlikuju u kvalitetu. Tako se proizvodi firme PIATNIK &Sohns smatraju jednim od najboljih karata. Fabrika je osnovana 1824 u Beču i radi i danas. Pored klasičnih vrsta karata, proizvodi i posebne, karakteristične baš za Austriju.
Victorinox švajcarski nožići

Victorinox escajg. Švajcarski nožić

Najbolja i najveća ponuda Victorinox noževa u Beogradu. Čuveni švajcarski nožići u raznim varijantama.
Možete ih naručiti kod nas putem telefona 011/328-67-64 ili porukom putem kontakt dugmeta. Mogući su svi načini plaćanja, pa nas kontaktirajte radi dogovora. Nožiće možete pogledati lično u lokalu ili Vam paket možemo poslati kurirom na kućnu adresu.
Kožni novačnici Branco za muškarce i žene

Kožni novačnici Branco za muškarce i žene

Kožni novčanici bili su i uvek će ostati moderni ma koliko godina da prođe. Nove ideje, zahtevni dizajn i stalna kontrola kvaliteta – to je ono za šta se Branco kompanija zalaže. Mlada, ambiciozna fabrika iz Berlina razvija, proizvodi i predstavlja kožnu robnu marku Branco od 1991. Svi proizvodi su od kože. Garantovani Nemački kvalitet ručno rađenih novčanika i drugih proizvoda.