udžbenici za školsku 2020/21

Udžbenici svih izdavača za osnovce i srednjoškolce

Možete ih naručiti kod nas putem telefona 011/328-67-64 ili porukom putem kontakt dugmeta. Mogući su svi načini plaćanja, pa nas kontaktirajte radi dogovora. Paket možete preuzeti lično u lokalu ili Vam paket možemo poslati kurirom na kućnu adresu. Preporučujemo Vam i da pogledate kataloge školskih torbi i rančeva koji se nalaze ispod. Možete ih preuzeti i pogledati na svom računaru ili otvoriti e-katalog i prelistati ponudu.
Školski pribor i đačka oprema, za osnovnu i srednju školu, fakultet i hobi. Pernice i rančevi. Slikarski materijal i pribor. Veliki izbor pribora za tehničko crtanje. Pogledajte naše kataloge ispod. Nudimo kompletan školski pribor. Osnovna odlika mu je odličan odnos cene i kvaliteta. Brendovi koje imamo u ponudi odlikuju se veoma konkurentnom cenom, ali i visokim kvalitetom i funkcionalnošću. Pored uvoznih programa brendova: Centropen, School Line, Monti, Milan, Karton P+P, Koh i Noor u ponudi imamo i proizvode Maped, Staedtler po povoljnim cenama. Kao zastupnici renomiranih svetskih proizvođača za skolski pribor, Tell me d.o.o. posebnu pažnju stavlja na kvalitet, raznovrsnost i cenu. U našem asortimanu možete pronaći školske torbe, vodene bojice, tempere, plastelin, sveske, šestare, u svako doba godine po veoma povoljnim cenama.

Školske torbe, rančevi, pernice i torbe za fizičko

Prilikom odabira torbe ili ranca treba imati na umu da je potrebno da ranac bude izdržljiv, da prati dete u svakoj njegovoj aktivnosti i da bude što laganiji. Za decu postoji serija ultra laganih rančeva, ali su tu i rančevi sa točkićima. Točkići nude mogućnost da se u rancu ponese više knjiga, školske opreme i slično, a da sve to ne iskrivi leđa Vašem detetu.

Ponuda Pulse rančeva i školskih torbi

Anatomski rančevi za prvake

Kada odabirate ranac za vašeg školarca sa anatomskim rancem nikako nećete pogrešiti. Anatomska konktrukcija čuvaće detetova leđa, a sam kvalitet izrade i dizajn koji omogućava prilagođavanje građi deteta omogućiće da vam Pulse anatomski ranac služi nekoliko godina. Anatomski rančevi za prvake dizajnirani su za devojčice i dečake. Među našim modelima anatomskih rančeva za školu sigurno ćete pronaći adekvatni ranac za vaše mališane, kako za prvake tako i za stariju decu. Pulse anatomski rančevi za školu poseduju garanciju na kvalitet.

Pulse anatomski rančevi

Polazak u prvi razred prava je životna prekretnica za naše mališane, a izbor adekvatnog anatomskog ranca za njih i tek kako važan kako opterećenost ranca ne bi ugrozila pravilan razvoj kičme. Pulse anatomski rančevi poseduju anatomski sistem za podršku leđa koji, uz dodatak prednjih i kopči oko struka omogućava da se ranac prilagođava građi deteta. Na ovaj način, težina tereta koja se nalazi u rancu raspoređuje se ravnomerno, a zbog celokupne anatomske konstrukcije ranca, sama težina prenosi se i na noge tako da se rasterećuju ramena deteta. Sama konstrukcija dela ranca koji prianja ne leđa je specifična, napravljena je od aluminijskog rama i omogućen je protok vazduha. Ceo ovaj deo može se skinuti kada dođe vreme da se ranac opere. Dno Pulse anatomskih ranaca je gumirano, a većina rančeva poseduje i fluorescentnu kabanicu sa reflektujućim trakama koja omogućava zaštitu od nevremena sa jedne strane, ali i bezbednost dece u saobraćaju.

Anatomski ranac koji raste zajedno sa detetom

Anatomski rančevi Pulse idealni su kako za prvi razred, tako i za decu uzrasta od 7 – 11 godina jer poseduju anatomski sistem podrške leđa koji se prilagođava kako dete raste. Pored toga, anatomski rančevi za školu napravljeni su od reflektujućeg materijala postavljenog sa sve četiri strane kako bi deca bila bezbedna u saobraćaju, posebno tokom večernjih sati kada je osvetljenost manja.
Sve iz ove kategorije može biti kupljeno putem našeg webshop-a.

Ponuda Target rančeva i školskih torbi

Target je jedna od najvažnijih kompanija u Sloveniji sa tradicijom od 1990. godine. Izradu školskih torbi fokusira na savremene oblike, odlične boje i najbolji materijal. Glavne odlike su kvalitet, kreativnost i praćenje novih trendova.

Ponuda je podeljena po starosnim grupama tako da odmah možete preći na stranicu koja odgovara uzrastu Vašeg deteta. Školski rančevi i torbe su predstavljeni u dva zasebna kataloga, od kojih jedan sadrži samo dezene sa popularnim likovima iz crtaća ili igrica. U ponudi su kolekcije skolskog pribora: Hello Kitty, Barbie, Spiderman, Hulk, TMNT, Football i druge, kao i rančevi za srednjoškolce iz kolekcija Free Time, No Panic, Base, High Tech. Za sve modele koji Vas zanimaju dovoljno je da nam pošaljete poruku sa nazivom ili šifrom artikla, a mi ćemo Vam javiti detalje i informaciju o raspoloživosti bez obaveze za kupovinom ili rezervacijom, pitajte nas slobodno.

Target Premium setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Barbie, Hello Kitty, Winx, Maša i medved setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Trolovi, Nici, Minnie, Pink, Strawberry, Soy Luna, Frozen, Princess, Mega Babe, Power Girl, Betty Boop, Snoopy, Angry Birds, Angry Birds Stella, Dolphin, Skele Animals, TMNT setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Ben 10, Hulk, Spiderman, Bakugan, Paw Patrol, Blaze, Cars, Sonic, Bey Blade, Dinotrux, Transformers, Tattoo Johny, Footbal kolekcija (Real Madrid, Barcelona...) setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Harly Davidson, Moto GP, Playstation, Cat, Reebok, Lonsdale, NBA, Benetton, I love NY, Boune, Cube basic, Cube Selfie, Cube powerbank, Unkeeper, Spray ground, Smash, The Realm, Spider, Marshmallow setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Barbie, Hello Kitty, Winx, Maša i medved setovi rančeva, torbi, pernica i ostalog pribora
Ponuda Fokus office rančeva i školskih torbi

Pogledajte ponudu fokus office rančeva i školskog asortimana za tekuću godinu. Connect, Gorjuss... Za sve modele koji Vas zanimaju dovoljno je da nam pošaljete poruku sa nazivom ili šifrom artikla, a mi ćemo Vam javiti detalje i informaciju o raspoloživosti bez obaveze za kupovinom ili rezervacijom, pitajte nas slobodno.